Variotop

VELKOMMEN TIL DITT NYE PENTHOUSE

 

Last ned standard spesifikasjoner

 

Spesifikasjoner

MOTOR (TWIN): 2 x 150 HP
LENGDE: 16,50 meter
BREDDE: 4,90 meter
DYBDE: 1,29 meter

Emission compliance: EPA Tier 3, EU RCD Stage II, BSO II

Pris fra kr 21.721.500,-

SL 55 AC VARIOTOP®

 

Ingen vil kunne motstå den visuelle appellen til denne helt nye Linssen SL 55 AC Variotop®. Robust og samtidig sofistikert. Tøff, og samtidig stilig.

I likhet med 500 og 550 AC Variotop® har 55 SL AC Variotop® en romslig trapp både på SB og BB side mellom akterdekk og badeplattform. På 55 SL, er disse trinnene blitt enda sikrere med bredere bunntrinn og rekkverk over hele akterspeilet og på siden. Kombiner det med LED-belysningen i trinnene og du kan føle deg trygg på å gå fra opp fra badeplattformen til akterdekket selv om natten.

Også denne modellen er designet i samarbeid med KesselsGranger Designworks. Det rene, moderne utseendet med kontrasterende gråtoner i salongvinduene og Variotop-styrhuset skiller seg virkelig ut. Den stigende vannlinjen og bueformen i baugen skaper også det umiddelbart gjenkjennelige "Sports Luxury" utseendet.

 

 

Eksteriør

 

Exteriørdetaljer

 

Interiør

 

Interiørdetaljer

 

Lifestyle

 

Silhouette

Designet er elegant og tidløst. Konstruksjonen er gjennomtenkt og bærekraftig, og interiøret er romslig og komplett.

linssen-55-sl-ac-variotop-20220906-037
 

Layout

Linssen 55 SL AC Variotop® har en luksuriøs layout med tre lugarer. Den romslige akterkabinen inneholder frittstående dobbeltseng, stort toalett med vask og separat dusjrom. Det er ekstraordinært mye lagringsplass i garderober og skap og skuffer rundt sengen. Passasjen til akterkabinen gir enda mer lagringsplass på begge sider og plass til et ekstra kjøleskap, vinkjøler m.m.

Linssen-55-SL-AC-Variotop-layout

Lyst til å se flere modeller fra Linssen?

 

Klikk her

 

Liker du det du ser?

Vær blant de første som får vite når vi publiserer nytt innhold eller kommer med andre nyheter.