NV Equipment

Kalesjeprodukter til din båt

I 1990 tok NV Equipment det strategiske valget å forlate seilproduksjon til fordel for design og produksjon av beskyttende tilbehør for båter. Selskapet ble deretter etablert i Vendée, og begynte å jobbe aktivt med franske båtbyggere, og deretter del fleste største båtbyggerne i Europa.

Hos oss finner du:

  • Cockpittelt og Cockpit Canvas
  • Sprayhood
  • Skreddersydde trekk til bord og ratt
  • Standardprodukter fra Access serien
OC 411

Fortell oss hva du har behov for, så tar vi kontakt.

Vi har direkte tilgang til NVs bestillingssystemer og og svarer deg raskt med informasjon om pris og leveringstid på dine ønskede produkter. Dersom du har spesielle ønsker, tar vi direkte kontakt med fabrikken!

 
GB_Banniere-access-voilier-970x90px
En helt ny serie med standardprodukter fra NV Equipment
Smart, sprutsikkert, praktisk og lett å håndtere om bord! Produktene i ACCESS serien fra NVequipment er spesialdesignet for å gi umiddelbar beskyttelse og komfort om bord. 

Biminitop, setetrekk, parasoller, sjømannsvesker, puter og seter... Et stadig større utvalg av canvasprodukter vil nå komme in i sortimentet fra Access, og vi ønsker å gi deg innovative produkter som dekker alle dine behov til sjøs.

- Charles Mugnier, NV Equipment

LES MER OM ACCESS
 

Cockpitsete

Doble 45cm x 45cm puter med 5cm tykkelse. Vannavvisende stoff fra Sunbrella. En enhetlig farge i Cadet Grey.  Denne puten kan benyttes ombord som sittepute med ryggstød, som en dobbel sittepute i cockpit, eller som en liten madrass for minstemann. Du kan også ta den med deg i land, på svaberget, eller på stranden! 

Vi får inn nye puter på lager!

coussin-assise-2-access-by-nvequipment
 

Herlige puter

Disse putene kommer i to utgaver; med mosaikmønster, eller i fargerike striper. Alle putene leveres med avtakbart og vaskbart trekk i vannavvisende Sunbrella. Putene kommer i to størrelser: 70cm x 45cm, eller 40cm x 40cm. Putene bestilles individuelt, og kommer ferdige med innmat og trekk - klare til bruk!

coussins-mosaik-jaune-access-by-nvequipment-1
logo_access_quadri_CMJN

 

 

Har du lyst på vår nye brosjyre?

Bare tast in din epostadresse under, og vi sender deg den helt nye Access brosjyren som PDF.